Over ons

Daanen Altforst B.V. is in 1983 opgericht door Nol Daanen. Daarvóór heeft Nol jarenlang gewerkt als chauffeur bij van Summeren uit Nijmegen. Toen deze een opvolger zocht om de leiding van zijn bedrijf over te nemen, pakten vader en zoon Daanen, Nol en Eef, deze kans met beide handen aan. Daanen Altforst B.V. was geboren.

Het bedrijf was destijds gevestigd in Altforst en aanvankelijk bestond het werk uitsluitend uit het aanvoeren van klei naar steenfabrieken. Dit werd gedaan met één oude vrachtwagen die door Nol en Eef ‘het blauwke’ genoemd werd.

Langzaamaan kwam er meer, en meer divers, werk. Er werd geïnvesteerd in een modernere vrachtwagen en in 1985 werd de eerste kraan gekocht. Met deze uitbreiding van het materieel ging ook het aannemen van het eerste personeelslid gepaard. In 1990 kwam ook de jongste telg van het gezin Daanen, Ronald, in het familiebedrijf werken.

Vanaf 2005 houd het bedrijf zich ook bezig met het breken van steenpuin. Het bedrijf groeide gestaag en in 2005 zijn we daarom verhuist naar de Melkweg in Dreumel. Hier hebben we tevens de mogelijkheid zand en grind aan particulieren te verkopen en hier verzorgen we tweemaal per week een milieustraat.

Inmiddels werken er acht mensen fulltime bij Daanen Altforst B.V en beschikt het bedrijf over enkele vrachtwagens, kranen, shovels en puinbrekers. Deze staan weergegeven onder het kopje ‘materieel’. Doordat we beschikken over divers materiaal en deskundig personeel zijn wij er van overtuigd dat we elke klus zorgvuldig en deskundig uit kunnen voeren.
Tweeling.png